Sponsor Stichting OKI gratis!

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de Stichting OKI, zonder dat het u een cent extra kost!

JustGiving Sponsor actie

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd.nl en Stichting OKI ontvangt geld in de OKI spaarpot bij de bank.

Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar de Stichting OKI.
Het kost u dus niets!

Wilt u Stichting OKI GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de website van Stichting OKI. Voor u een kleine moeite, voor Stichting OKI directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle vrienden en belangstellenden van OKI dit zouden doen?

Vertel dit daarom door aan andere mensen die Stichting OKI een warm hart toedragen en willen sponsoren.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van Stichting OKI.

Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde.
Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Stichting OKI hier direct van.