Villa OKI werkt met een aantal enthousiaste vrijwilligers en het is fantastisch om terug te kunnen vallen op een vaste groep mensen als er extra handen nodig zijn.

Bij OKI is er een vaste groep vrijwilligers, o.a. voor het zwenmmen op de maandagavond, op de dinsdagavond voor de spelletjes met de bewoners en er is een groep kookvrijwilligers. Zij bereiden wekelijks de heerlijkste maaltijden. Een groep jongeren gaat eens per maand in het weekend iets leuks doen met de bewoners. Kortom: vrijwilligers zijn onmisbaar voor een huis als OKI.

En... we kunnen zeker meer vrijwilligers gebruiken want er blijven altijd taken liggen. Op dit moment bijvoorbeeld zijn we op zoek naar mensen die ons zouden willen helpen bij de volgende activiteiten:

• ramen lappen, ongeveer drie maal per jaar
  • de zondagmiddagen helpen bij begeleiding
  • maandagavond begeleiden bij zwemmen met de bewoners
  • tuinonderhoud, eventueel samen met de bewoners.

Is dit wat voor u en wilt u zich opgeven als vrijwilliger?
Klik op de button hiernaast.

Opgeven als vrijwilliger?
Neem contact op met Carla van der Ree