Stichting OKI, een initiatief van ouders van jong volwassenen met een beperking, zoekt voor haar kleinschalig woonproject in Bussum een

Meewerkend Teamleider (m/v)  – full time

OKI biedt aan acht jongvolwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking een veilige, begeleide en toekomst vaste woonomgeving. Een hecht team van in totaal acht enthousiaste woonbegeleiders zorgt voor de dagelijkse ondersteuning. Wij zijn op zoek naar een teamleider, een gemotiveerde professional die als meewerkende leidinggevende deel uit wil maken van ons woonbegeleidingsteam, het welzijn van de bewoners als belangrijkste doelstelling heeft en die de voordelen van onze kleinschaligheid omarmt.

Taak / Functieomschrijving

De teamleider biedt, passend binnen de visie en afspraken van stichting OKI, samen met het team dagelijkse ondersteuning en begeleiding zoals omschreven in het persoonlijk zorgplan van de bewoners. Aanvullend op deze ondersteuning en begeleiding heeft de teamleider een leidinggevende rol waarin hij of zij zorgdraagt voor de kwaliteit van de begeleiding en ondersteuning, sturing geeft aan het team en de organisatie van de bijbehorende plannings- en administratieve taken op zich neemt.

Eisen:

• Affiniteit en ruime ervaring met de doelgroep;
  • In bezit van diploma SPW niveau 4, SPH, Verpleegkunde of MVVD;
  • Aantoonbare ervaring in coachend leidinggeven met veel aandacht voor samenwerking en teamontwikkeling;
  • Een “hands-on” werkhouding op HBO denkniveau;
  • Sterk in het creëren van een huiselijke- en gezellige sfeer;
  • Initiatiefrijk en communicatief vaardig;
  • Flexibel wat betreft werktijden/dagen (zeker geen 9 tot 17u mentaliteit).

Wij bieden:

• Een inspirerende en persoonlijke werkomgeving in een prachtig verbouwde villa in hartje Bussum;
  • Een marktconform salaris;
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • 25 verlofdagen per jaar;
  • Plezierig werken met een vast team waarin het welzijn van de bewoners voorop staat;
  • Een baan waarin jouw kwaliteiten, jouw professionaliteit en jouw bijdrage door collega’s, bewoners en ouders enorm wordt gewaardeerd;
  • Het heeft onze voorkeur dat de teamleider het appartement (‘de dienstwoning’) op de bovenste verdieping van OKI bewoont maar in overleg kan hiervan af worden gezien.

Zie voor meer informatie www.stichtingoki.nl of neem contact op met Tim Meewezen (06 17 400 814) of Carla van der Ree (06 53 117 999)

Enthousiast geworden door onze vacature en meen je over de gevraagde kwalificaties en ervaring te beschikken, stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@stichtingoki.nl  of naar:  Stichting OKI, Postbus 380, 1400 AJ Bussum.

Tot slot, het natrekken van referenties en het verkrijgen van een verklaring omtrent gedrag zijn onderdeel van de procedure)