Stichting OKI, een initiatief van ouders van jongvolwassenen met een beperking, zoekt voor haar kleinschalig  woonproject in Bussum een of meer

Slaapwacht(en)

OKI biedt aan acht jongvolwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking een veilige, gezonde en gezellige woonomgeving midden in Bussum. Een vast team van enthousiaste woonbegeleiders ondersteunt en begeleidt de bewoners.

Taak en Functie

Als er iets aan de hand is ben jij tijdens de slaapdienst de steun en toeverlaat van onze bewoners en ondersteun je ze waar nodig. Als slaapwacht overnacht je in een afzonderlijke kamer in Villa OKI en word je alleen gewekt als dat nodig is. In de meeste gevallen zal je ongestoord kunnen slapen. Bij eventuele problemen onderneem je actie en vind je praktische oplossingen. ADL-handelingen horen ook bij je werk.

Je dienst start om 22.45 uur met een overdracht van je collega’s. Om 07.00 uur (weekend 8.00 uur) sta je op en verzorg je de overdracht indien nodig.

Deze functie is goed te combineren met een studie, een gezin of een andere baan en ook heel geschikt voor gepensioneerden.

Om de bewoners te leren kennen en een vertrouwensband op te bouwen vragen wij je twee keer per maand een dagdeel mee te draaien.

Wat wij vragen

• Bij voorkeur een zorg- of welzijn MBO-diploma op niveau 3 of 4;
  • Enige kennis van en ervaring met de doelgroep;
  • Hart voor de doelgroep;
  • In het bezit van een BHV-diploma of bereid dit te halen;
  • Dat je een makkelijke slaper bent, is mooi meegenomen!

Wat wij bieden

• Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Flexibiliteit: De uren en het aantal slaapdiensten spreken we samen af;
  • Een baan met veel verantwoordelijkheden en met plezierig werken in een persoonlijke werkomgeving;
  • Jouw kwaliteiten en bijdragen worden door collega’s, bewoners en ouders enorm gewaardeerd;
  • Een goed salaris;
  • De mogelijkheid om een prachtige woning te huren in Villa OKI;

En verder

Neem een kijkje op onze website: www.stichtingoki.nl

Mocht je nog vragen hebben, bel dan met Carla van der Ree 06 53 11 79 99 of Reinder Wijmenga 06 14 44 06 50.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je CV met motivatie naar: carlavdree@planet.nl

De sollicitatieprocedure bestaat uit minimaal 2 gesprekken en een meeloopmoment. Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure en bij indiensttreding vragen we om een VOG (verklaring omtrent gedrag).