Stichting OKI, een initiatief van ouders van jongvolwassenen met een beperking, zoekt voor haar kleinschalig woonproject in Bussum een 

Woonbegeleider / Teamcoördinator (m/v)

OKI biedt aan acht jongvolwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking een veilige, gezonde en gezellige woonomgeving midden in Bussum. Een vast team van enthousiaste woonbegeleiders ondersteunt en begeleidt de bewoners.

 Taak en Functie

Als woonbegeleider/teamcoördinator ben je samen met je team verantwoordelijk voor een gezellig huis waar onze bewoners zich veilig en thuis voelen. Je biedt ze de ondersteuning die zij iedere dag nodig hebben. Verder ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van de zorg, de teamspirit en bepaalde administratieve taken.

In de dagelijkse gang van zaken vervul je als woonbegeleider een spilfunctie: Van ’s ochtends opstaan, ontbijten en naar de dagbesteding gaan tot en met ’s avonds  gezamenlijk koken en eten, ontspannen, persoonlijke verzorging, medicatie en naar bed gaan.

Huishoudelijke taken zoals boodschappen doen, schoonmaken, de was verzorgen, koken, tafeldekken en dergelijke behoren vanzelfsprekend ook tot de werkzaamheden.

Verder regel je samen met je team de nachtdiensten. De werkdagen en -tijden rouleren en liggen tussen 07.00 uur en 23.00 uur.

Wat wij vragen

Een “hands-on” en vriendelijke teamspeler, een proactieve en flexibele werkinstelling, sociaal vaardig, en sterk in het creëren van een huiselijke en gezellige sfeer. Je hebt enige ervaring als coach of leidinggevende met aandacht voor samenwerking en teamontwikkeling. Je neemt initiatief op verschillende terreinen en je kunt de ‘harde en zachte kanten’ van bedrijfsvoering combineren. Je hebt minimaal een zorg- en welzijn diploma niveau 4 of vergelijkbaar en bij voorkeur heb je praktijkervaring in het werken met mensen met een beperking.

Wat wij bieden:

Een arbeidsovereenkomst van 32-36 uur per week voor de termijn van een jaar met uitzicht op aansluitend een vaste aanstelling. Plezierig werken in een persoonlijke werkomgeving in een vast team waarin het welzijn van de bewoners voorop staat en een baan waarin jouw kwaliteiten, jouw professionaliteit en jouw bijdrage door collega’s, bewoners en ouders enorm wordt gewaardeerd.

Het is mogelijk om de dienstwoning op de 2e etage te huren.

En verder

Mocht je nog vragen hebben bel dan met Carla van der Ree 06 53 11 79 99 of Reinder Wijmenga 06 14 44 06 50.

Ben je enthousiast geworden stuur dan je CV met motivatie naar:  carlavdree@planet.nl

De sollicitatieprocedure bestaat uit minimaal 2 gesprekken en een meeloopmoment. Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure en bij indiensttreding vragen we om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Schuiven naar boven