Stichting OKI, een initiatief van ouders van jongvolwassenen met een beperking, zoekt voor haar kleinschalig woonproject in Bussum per direct een woonbegeleider m/v.

Woonbegeleider (m/v), gemiddeld 30 u/w

OKI biedt aan acht jongvolwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking een veilige, begeleide en toekomst vaste woonomgeving. Een team van in totaal zeven enthousiaste woonbegeleiders zorgt voor de ondersteuning en begeleiding van de bewoners, betrekt ze in de dagelijkse gang van zaken en stimuleert hun ontwikkeling. Wij zijn per direct op zoek naar een achtste woonbegeleider die ons team komt versterken.

Taak / Functieomschrijving:

Een woonbegeleider draagt, samen met de overige teamleden, actief bij aan het creëren van een huiselijke omgeving waarin de bewoners alle dagen van de week persoonlijk worden ondersteund in hun dagelijks leven. Van ’s ochtends opstaan, ontbijten en naar de dagbesteding gaan tot en met ’s avonds koken, gezamenlijk eten, ontspannen, persoonlijke verzorging, medicatie en naar bed gaan. Huishoudelijke taken zoals boodschappen doen, schoonmaken, de was verzorgen, koken, tafeldekken etc. behoren vanzelfsprekend ook tot de werkzaamheden. De werkdagen en -tijden rouleren en liggen tussen 07.00 uur en 23.00 uur.

Eisen:

Een “hands-on” en enthousiaste teamspeler, ruime ervaring met de doelgroep, een pro-actieve en flexibele werkinstelling, communicatief en sociaal vaardig en sterk in het creëren van een huiselijke- en gezellige sfeer. Vanzelfsprekend ben je tenminste in het bezit van een diploma op verzorgend en/of begeleidend niveau en bij voorkeur heb je praktijkervaring in het werken met mensen met een enkelvoudige of meervoudige beperking. Indien je ons de flexibiliteit zou kunnen bieden gepland de ene maand meer uren en de andere maand minder uren te werken dan strekt dat tot aanbeveling, het biedt ons namelijk gewenste flexibiliteit in het roosteren.

Wij bieden:

Een arbeidsovereenkomst van 30 uur per week voor bepaalde termijn van een jaar met uitzicht op aansluitend een vaste aanstelling. Plezierig werken in een persoonlijke werkomgeving in een vast team waarin het welzijn van de bewoners voorop staat en een baan waarin jouw kwaliteiten, jouw professionaliteit en jouw bijdrage door collega’s, bewoners en ouders enorm wordt gewaardeerd.

Enthousiast geworden stuur dan je CV met motivatie naar:

Stichting OKI

t.a.v. Carla van der Ree,

1400 AJ Bussum

of naar info@stichtingoki.nl.

Mocht je nog vragen hebben, zie ook onze website www.stichtingoki.nl of bel met

Carla van der Ree  06 53 117 999 of Tim Meewezen 06 17 400 814.