Villa Oki werkt met een aantal enthousiaste vrijwilligers en het is fantastisch om terug te kunnen vallen op een vaste groep mensen als er extra handen nodig zijn. De vrijwilligers zijn actief betrokken bij onder meer het zwemmen op maandagavond, spelletjes doen op dinsdagavond of ze helpen met de dagbesteding. Er is een groep kookvrijwilligers die wekelijks de heerlijkste maaltijden bereiden. Een groep jongeren doet eens per maand in het weekend iets leuks met de Okianen. Kortom: vrijwilligers zijn onmisbaar voor een huis als villa Oki.

En…we kunnen altijd meer vrijwilligers gebruiken, want er blijven altijd zaken liggen. Zo kunnen we bijvoorbeeld mensen gebruiken die willen helpen met:

Het op maandagavond begeleiden bij het zwemmen met de bewoners.
Het onderhouden van de tuin. Snoeien, harken, grasmaaien e.d. eventueel samen met de bewoners.
Op zondagmiddagen helpen met begeleiding.

Lijkt het u leuk om te helpen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger?

Klik dan op de button hiernaast.