OKI deed mee aan de Hilversum City Run.

Energie genoeg! Gefeliciteerd kanjers

Dagje Efteling!

Nina, de dochter van Annemarie werkt bij Unilever. En vorige week had de afdeling van Nina ons getrakteerd op een dagje Efteling! Super cool met al die achtbanen en super leuk al die sprookjes.
Dank Nina, afdeling en Unilever voor deze onvergetelijke dag.

OKI
Kerstdiner!

Oki Kerstmarkt
Aftermovie

Oki sportief

Klaar voor de start? Sport! De jongeren van woonvoorzieningen Vila Oki en de Olmen hebben hun sportschoenen weer aangetrokken en zijn vastbesloten om die zomerkilo’s de baas te worden. Ben jij er klaar voor om mee te doen?

Iedereen streeft naar geluk. We willen ons goed voelen, meedoen in de maatschappij en onze eigen beslissingen nemen. Voor mensen met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid is dit niet vanzelfsprekend. Uit onderzoek blijkt dat zij gemiddeld (veel) minder gelukkig zijn dan anderen. Het programma Klein Geluk levert daarom een bijdrage aan hun ervaren kwaliteit van leven.

Plezier in bewegen

Een heel jaar lang wordt het elke woensdag, dankzij de subsidie vanuit het programma Klein Geluk van FNO, extra energiek in het AC Jan Ligthart Centrum. Team Sportservice organiseert beweeglessen waar jongeren met een verstandelijke beperking het plezier van bewegen ervaren. Het leuke van deze beweeglessen is dat het niet alleen gaat om bewegen, maar vooral om de sociale interactie tussen de jongeren.

Heb jij een verstandelijke beperking, wil je meer mensen leren kennen en meer bewegen? Doe gezellig mee! Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om actief te blijven; de gratis sportlessen op woonvoorzieningen Vila Oki en de Olmen beloven een lach op je gezicht te toveren terwijl je aan je gezondheid werkt.

Bron: Bussums Nieuws

Dagje Zuiderzeemuseum.

Wat hebben we vandaag geleerd? Dat een lachspiegel echt wel lachen is en dat versgerookte makreel zoooo ontzettend lekker is!

WhatsApp Image 2023-08-17 at 7.40.44 PM

Op 5 juli kwam de burgemeester op bezoek!

Dit om aanwezig te zijn bij het 10 jarig jubileum en om de renovatie van de villa te bekijken.

De Burgemeester had voor iedereen tijd voor een praatje. Ook mochten we allemaal vragen aan hem stellen. Na het begroeten heeft hij onze villa en het atelier  bekeken. En daarna was er taart. En uiteraard heeft hij een lint doorgeknipt, want dat is nou eenmaal wat burgemeester doen. We hebben echt een super middag gehad. Dank burgemeester!

BBQ en feest!

Na het vertrek van de burgemeester genoten de bewoners en alle begeleiders van een BBQ in de tuin. Gelukkig was het weer mooi weer geworden.

En daarna feest…..Dit was ook tijd voor ontlading na de spannende middag. Het werd laat, de muziek stond (te) hard maar gelukkig had de burgemeester s’ middags al toegezegd burenoverlast vanwege het jubileum voor 1 avond door de vingers te zien

Zomer fair!

Zondagmiddag was het slot van alle jubileum activiteiten. Op de zomer fair verkochten we kunst- en cadeauartikelen die we de afgelopen weken gemaakt hadden aan alle gasten die langs kwamen. Het was een groot succes, we zijn zo goed als uitverkocht!

Historische kring

Iemand van de Historische Kring Bussum is bij ons geweest om te vertellen over de geschiedenis van de omgeving van OKI . Waar nu het gemeentehuis staat was vroeger de haven bijvoorbeeld. Ook had hij mooie dia’s van vroeger.

We hebben een mooie foto in een lijst gekregen van onze villa in 1941. Deze gaan we natuurlijk ophangen in de villa!

WhatsApp Image 2023-03-31 at 4.16.44 PM
WhatsApp Image 2023-03-31 at 4.24.24 PM

Brusjesdag

Met een aantal dames van OKI zijn we naar K3 geweest.

Super leuk! Kaj van B brave was er ook. Dat vonden we niet erg……..

Het Franklin festival, je kent het wel… super pret en laat naar bed!

We zijn naar het Ballon Fiesta in Barneveld geweest. Super weer, super leuk!

WhatsApp Image 2022-08-22 at 7.45.50 PM

Oki bij royal park live !

Oki viert haar 10 jarig jubileum!

De bewoners gingen uit eten om te vieren dat OKI 10 jaar bestaat. En daar hadden ze effe geen ouders of begeleiders bij nodig natuurlijk. Nou dachten de ouders en begeleiders; dan gaan wij bowlen en eten bij ‘t Heertje. Het werd voor iedereen een onvergetelijke avond!

Naar de musical Aladdin in Scheveningen

We hebben een super leuke autopuzzeltocht gedaan en we zijn nog lang niet klaar want we kwamen bij een kaas en klompen boerderij.

Daar hebben we uitleg gekregen hoe kaas en hoe klompen worden gemaakt. Er is nu ook een OKI klomp!

Bart Huisman zingt voor alle moeders op de wereld

Bart Huisman alias Hardfire Power droomt van een carrière als zanger:eerste wapenfeit is zijn nummer voor moederdag. Voor alle moeders op de hele wereld, maar vooral voor zijn eigen moeder.

Stichting OKI in Hart van Nederland

Stichting Oki was op zondagavond 3 januari te zien in Hart van Nederland Met de track Stop met die Corona.

Een bloederig Halloween diner brrrr.....

9cca0ae2-f02e-4dc5-9046-2a22ca98c22a

De “Stop Met Die Corona” videoclip is te zien!

Schuiven naar boven